Een park waar de warmte letterlijk voelbaar is

Aan de stadsrand van Gent zorgt Potuit voor een unieke woonervaring. In het groene kasteelpark komen luxueuze nieuwbouwwoningen en -appartementen. De parkappartementen zijn volledig uitverkocht, maar we hebben wel nog de rustig gelegen parkwoningen en kasteelappartementen beschikbaar. Meer info vindt u terug op woneninpotuit.be.

Architect: Gafpa (Gent)
Landschapsarchitect: Ann Voets (Beersel)

 

Bezoek de projectwebsite

Contacteer ons
  • 53 wooneenheden
  • Renovatie + nieuwbouw
  • Wonen in een park
  • Groene energie
  • Nabij centrum Gent
Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg

Groene omgeving...

In het ruime park rondom het kasteelgebouw worden tussen de bomen dertig parkappartementen gebouwd, waaronder drie penthouses met ruim terras. Dankzij de houten gevelbekleding gaan ze harmonieus op in de parkomgeving. 

… en groene energie

Opmerkelijk is ook de duurzame manier van verwarmen. Een warmtenet, waarvoor tot 115 meter diep wordt geboord, zal de vloerverwarming van de wooneenheden van groene energie voorzien.

Antwerpsesteenweg 528, Sint-Amandsberg

Project Potuit is gelegen op de Antwerpsesteenweg in Sint-Amandsberg, in de groene rand rond Gent. Het Potuitpark is makkelijk bereikbaar via de N70, en via de R4 is er een aansluiting op de E17.

Bekijk op google maps

Istoir team

Meer weten over deze unieke site?

T. 09 240 80 10
info@istoir.be
Contactformulier