Een park waar de warmte letterlijk voelbaar is

Aan de stadsrand van Gent vormt Kasteel Potuit, een neoclassicistisch herenhuis uit de 1e helft van de 19de eeuw, de centrale spil voor een prestigieus renovatie- en nieuwbouwproject. Het kasteelgebouw zelf zal na een grondige renovatie enkele appartementen herbergen, waarin heel wat erfgoedelementen bewaard blijven, zoals de originele sierlijsten, dakspanten en de vloer uit natuursteen in de inkomhal, met witte marmeren inlegsteentjes. 

In het groene kasteelpark komen luxueuze nieuwbouwappartementen (waarvan reeds 70% verkocht is). Meer info vindt u terug op woneninpotuit.be.

Architect: Gafpa (Gent)
Landschapsarchitect: Ann Voets (Beersel)

 

Bezoek de projectwebsite

Contacteer ons
  • 53 wooneenheden
  • Renovatie + nieuwbouw
  • Wonen in een park
  • Groene energie
  • Nabij centrum Gent
  • Prestigieus Kasteel
Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg Potuit, Sint-Amandsberg

Groene omgeving...

In het ruime park rondom het kasteelgebouw worden tussen de bomen dertig parkappartementen gebouwd, waaronder drie penthouses met ruim terras. Dankzij de houten gevelbekleding gaan ze harmonieus op in de parkomgeving. 

… en groene energie

Opmerkelijk is ook de duurzame manier van verwarmen. Een warmtenet, waarvoor tot 115 meter diep wordt geboord, zal de vloerverwarming van de wooneenheden van groene energie voorzien.

Antwerpsesteenweg 528, Sint-Amandsberg

Project Potuit is gelegen op de Antwerpsesteenweg in Sint-Amandsberg, in de groene rand rond Gent. Het Potuitpark is makkelijk bereikbaar via de N70, en via de R4 is er een aansluiting op de E17.

Bekijk op google maps

Istoir team

Meer weten over deze unieke site?

T. 09 240 80 10
info@istoir.be
Contactformulier