Schrijven we samen 
geschiedenis?

Bent u de eigenaar van een historische pand of een authentieke site? Door ze te laten ontwikkelen door Istoir, bent u verzekerd dat uw eigendom een buitengewoon tweede leven tegemoet gaat, mét respect voor het eerste. Bij Istoir koesteren we de geschiedenis en architectuur van een pand en gaan we op zoek naar de best mogelijke manier om een brug te slaan tussen dat rijke verleden en een toekomst waarin wooncomfort én bezieling centraal staan.

Neem contact met ons op

Van vervallen site tot hernieuwde glorie.

Ons team gaat proactief op zoek naar panden en sites met een historische en esthetische meerwaarde. Eens die gevonden en vastgelegd zijn, streven we ernaar het volle potentieel ervan waar te maken. Daarom werken we altijd met projectgebonden teams.

Onderdeel van Camino

Istoir is een onderdeel van Camino. Hoewel we onze eigen accenten leggen, kunnen we bogen op dezelfde slagkracht en expertise van een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Daarnaast dragen we dezelfde waarden hoog in het vaandel. Niet alleen op financieel, maar ook op maatschappelijk vlak. Zo vloeit elk jaar een deel van de winst naar goede doelen en is respect een absolute kernwaarde in alle aspecten van wat we doen. Niet alleen in hoe we omgaan met het rijke verleden van gebouwen en sites, maar ook met stakeholders. Het is ons streven dat elke partij in het ontwikkelingstraject een aangename samenwerking heeft met Istoir. Zowel de eigenaar van een site, de ontwerpende architect en betrokken experten, de vergunnende overheden als de buurtbewoners.

Contacteer ons

Voor elk project de perfecte aanpak.

Voor elk project wordt stap per stap bepaald welke noden er zijn en welke uitdagingen zich stellen. Op basis daarvan wordt een team met de perfecte mix van expertise samengesteld: met inhouse deskundigen en externe professionals. De teamleden van Istoir kunnen bogen op een ruime ervaring. Jarenlange samenwerkingen met stedenbouwkundige diensten, studiebureaus, ingenieurs, architecten, landmeters en duurzaamheidsexperten hebben een rijk netwerk opgeleverd. En net door te putten uit dat netwerk, weten we voor elk project het geknipte team samen te stellen.

Ontdek de mensen achter Istoir