Ook de volgende 100 jaar ruiterlijk tegemoet

Dit project is volledig uitverkocht!

De geschiedenis van ‘De Stoeterij’, gelegen in de Gentse stadsrand, gaat terug tot 1920. Het domein rondom het honderd jaar oude landhuis herbergt oude koetshuizen en stallingen, die zich lenen tot een unieke reconversie. 

Meer info & de exclusieve voorverkoop vindt u terug op koetshuizen.be.

Architect: Salens Architecten (Brugge)

Landschapsarchitect: Buitenruimte (Antwerpen)

Bezoek de projectwebsite

Contacteer ons
  • 12 wooneenheden
  • Reconversie
  • Grondige renovatie
  • Puur en stijlvol
  • Rustieke bouwstijl
  • Project met rijke geschiedenis
Koetshuizen, Wondelgem (Uitverkocht!) Koetshuizen, Wondelgem (Uitverkocht!) Koetshuizen, Wondelgem (Uitverkocht!) Koetshuizen, Wondelgem (Uitverkocht!) Koetshuizen, Wondelgem (Uitverkocht!)

Grondige renovatie

De L-vormige stallingen zullen worden omgebouwd tot twaalf woningen. Bouwtechnisch vraagt het project om een grondige renovatie: zo krijgt de hele binnenkant na isolatie een nieuwe schil. 

Puur en stijlvol

Door licht te integreren en te werken met pure en sobere materialen, streven we een tijdloos karakter na. Omdat de dakspanten en de originele gevel in typische rode baksteen behouden blijven, zullen de koetshuizen hun typische Engelse landelijke sfeer blijven uitstralen. Rustieke charme gekoppeld aan hedendaags comfort, klaar voor de vólgende honderd jaar.

Meer informatie over dit unieke project

Vrouwenstraat 81 - 83, Wondelgem

De Koetshuizen van De Stoeterij zijn gelegen in de Vrouwenstraat, Wondelgem. In de buurt vindt u onder meer het prachtige natuurreservaat De Ossemeersen. Via de R4 is er een snelle aansluiting naar zowel E40 als E17.

Bekijk op google maps

Istoir team

Meer weten over deze unieke site?

T. 09 240 80 10
info@istoir.be
Contactformulier