Ontdek onze projecten

Karmel-klooster, Brugge

Op een plek waar rust en bezinning eeuwenlang centraal stonden, herrijst een karaktervol woonproject in de historische Brugse binnenstad.

Bekijk dit project

Potuit, Sint-Amandsberg

Aan de stadsrand van Gent vormt Kasteel Potuit het decor voor zowel een renovatie- als nieuwbouwproject, te midden van een park waar de warmte op een bijzonder manier voelbaar is.

Bekijk dit project

Koetshuizen, Wondelgem (Uitverkocht!)

UITVERKOCHT! Het domein rondom het honderd jaar oude landhuis ‘De Stoeterij’ herbergt rustieke koetshuizen, die zich lenen tot een unieke reconversie.

Bekijk dit project

Villa des Palmiers, Melle

Wat hebben eclecticisme, palmen en de Gentse Floraliën met elkaar gemeen? Deze prachtige villa in Melle.

Bekijk dit project

Hof Sebrechts, Brugge

Zo mooi wordt wonen in Brugge: een gewezen dokterswoning met een park als achtertuin.

Bekijk dit project

Klein Begijnhof , Gent

Het nieuwste project van Istoir is een visitekaartje uit de duizend. Istoir kreeg de reconversie toevertrouwd van een convent in het Klein Begijnhof te Gent. Dit prachtige plekje, ook bekend als “Onze-Lieve-Vrouw Ter Hoyen”, is door de UNESCO erkend als werelderfgoed. Het begijnhof dateert uit 1235, toen het werd gesticht door Margareta II, gravin van Vlaanderen.

Bekijk dit project

La Dentelle, Brussel

Brussel telt tal van verborgen architecturale parels. Eentje ervan opent binnenkort voor u de deuren, als exclusieve plek om te wonen. Het project “La Dentelle” in de Wolvengracht pakt uit met een troef om u tegen te zeggen: de toplocatie tussen het Muntplein en het Martelarenplein, vlak bij de Nieuwstraat en het De Brouckèreplein. Momenteel is dit project in uitvoering en gaat in verhuur ten vroegste eind 2024.

Bekijk dit project